fredag den 23. marts 2012

Thailasagne

Denne her lasagne er bare såå god!
Du skal bruge: 4 kyllingefileter, 4 gulerødder, 2 grønne peberfrugt, 1 bundt forårsløg, 2 fed hvidløg, 2 cm frisk ingefær, 1 grøn chili (eller pulver), 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. soyasovs, 2 spsk. ketchup, 1 spsk. brun farin, salt, peber, lasagneplader og evt. rasp og ost til toppen.
Bechamelsovs: 20 g smør, 3 spsk. mel, 5 dl. Mælk, 50 g revet ost og lidt muskatnød.


Kyllingefileterne skæres i tynde strimler. Gulerødderne skæres i tynde skiver med en kartoffelskræller. De grønne peberfrugter skæres også i tynde strimler. Forårsløgene skæres i tynde ringe. Hvidløgene hakkes fint. Ingefæren rives. Varm olivenoliven op og når panden er varm puttes hvidløg, ingefær og chilien på panden. Dernæst puttes kyllingestykkerne på panden. Tilsæt nu grønsager, soyasovs og ketchup. Lad alle ingredienserne koge op og smag til med brun farin, salt og peber. 
Start med fyldet, dernæst bechamel sovsen og plader til sidst. Til sidst drysses med rasp og eventuelt revet ost. Lasagnen puttes i en forvarmet ovn på 200 °C i en halv time.

2 kommentarer:

  1. mums, det lyder lækkert! Glæder mig til en invitation, når jeg igen er hjemme ;)

    SvarSlet
  2. Du skal bare være så velkommen :)

    SvarSlet