lørdag den 9. juni 2012

Lagkage i bradepande m. frugt

Lækker lagkage til fødselsdag og fest. Til selve dejen skal du bruge: 250g margarine, 200g sukker, 4 æggeblommer, 4 dl mælk, 150g mel og 3 tsk. bagepulver.
Til marengsen skal du bruge: 4 æggehvider, 300 g sukker, 100 g nødder og 2 tsk. vaniliesukker.

 Start med at dele æggehvider og blommer

 Pisk æggerhviderne helt hvide og stive

 Pisk margarine og sukker sammen og tilsæt mel og bagpulver skiftevis med mælken

 Hæld dejen i en bradepande

 Hæld forsigtigt sukker i æggehvidemassen, tilsæt nødder og vanilie. 
Kom marengsen på dejen, det er lidt svært, men med lidt tålmodighed går det nok

Kagen sættes i ovnen i  25-30 min. ved 200 grader

Når kagen er kølet af kommes en blanding af 4 dl (pisket) piskefløde og 4 dl creme fraiche på

Til sidst pyntes kagen med frugt f.eks. banan, kiwi og jordbær
Velbekommen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar