tirsdag den 6. november 2012

Kanelsnegle

Opskriften giver 24 dejlige kanelsnegle. Du skal bruge: 50g gær, 2,5 dl vand, 1,5 dl olie, 1 dl sukker, 2 æg, 550 g mel, 250g brun farin, 150g smør og kanel.


Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, dernæst sukker og æg. Dejen samles melen til sidst. 
Sæt dejen tildækket og lad den hæve 30 min. Dejen deles i to. Rul dejen ud til en stor firkant, kom smør på i et tyndt lag, drys med kanel og brun farin. (Lidt smør kan undlades alt efter smag og behag)
Rul dejen sammen og skær 12 lige store stykker. Gør det samme med den anden dej.
Sæt sneglene på nogle muffinforme og kom dem i ovnen i ca. 10 min ved 200 grader.

1 kommentar:

  1. Hej Stephe,
    de smagte super godt sidst du lavede dem, så jeg ville prøve dem i starten af december hvor vi skal holde børnefødselsdag.

    Tak for opskriften.

    SvarSlet